Mozaieken

Wil je graag iets mozaieken op je kinderfeestje? CreatiefPlezier heeft mozaiek steentjes in vrolijke kleuren waarmee je de mooiste mozaiek werkjes kunt maken. De mozaïeksteentjes hebben een handig formaat voor kinderen en zijn al klaar voor gebruik. Zo kunnen ze gelijk beginnen met het beplakken van hun ondergrond.

 

Kunststof mozaiek steentjes zijn alleen voor binnenshuis. Verkrijgbaar in 5x5 mm en 10x10 mm speciaal voor het mozaieken op glas. Het vastplakken kan eenvoudig met de Clear Multi Glue gel en invoegen is niet nodig.

 

Keramiek mozaiek steentjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en hebben verschillende vormen tussen de 1-2 cm. Zijn eenvoudig vast te plakken met mozaïeklijm (voor binnen) of houtlijm of de 3D Découpage siliconen lijm voor buiten. Voor het invoegen kun je ons voegmiddel van top kwaliteit of Foam Clay gebruiken.

 

Glas mozaiek steentjes zijn voor alle hobby en knutselwerkjes voor binnen en buitenshuis. Verkrijgbaar in 1x1 cm en 2x2 cm en zijn eenvoudig vast te plakken met mozaieklijm (voor binnen) of houtlijm of de 3D Découpage siliconen lijm (voor buiten). Voor het invoegen kun je ons voegmiddel van top kwaliteit of Foam Clay gebruiken!

Mozaieken

per pagina
Toont 1 - 12 van de 38 items
Toont 1 - 12 van de 38 items