Over CreatiefPlezier    

In 2011 ben ik begonnen met CreatiefPlezier. Een online winkel die zich met name specialiseert in superleuke en veilige knutselmaterialen, knutselpakketten en houten bouwpakketten voor kinderfeestjes thuis. Maar ook voor een leuk cadeau of omdat je het gewoon heerlijk vindt om creatief bezig te zijn kan je bij ons terecht. 
Creativiteit is onze passie en daarom blijven wij steeds zoeken naar nieuwe leuke en hippe materialen en knutsel ideeën waar ieder kind verliefd op wordt. Zo kan je op je kinderfeestje altijd iets origineels maken en is het altijd een groot succes! 
Om je snel te helpen bij het vinden wat je zoekt is er het speciale "catalogus filter". Door daarin te kiezen laat je alle artikelen weg die niet bij die groep zijn ingedeeld. Zo verklein je de keuzemogelijkheden en heb je snel gevonden waar je naar op zoek bent.         
Door de verschillende mogelijkheden die wij bieden kan je zeker iets vinden dat bij je past:  
   
Knutsel ideeën:
Bij onze knutsel ideeën vind je allemaal leuke en originele voorbeelden die allemaal eenvoudig te maken zijn met de geboden materialen. Je kan hier zelf de aantallen aanpassen een artikel weglaten of er iets anders aan toevoegen. Tevens vind je hier een korte uitleg (een uitgebreide PDF uitleg is gratis te bestellen), leeftijdsadvies en de knutseltijd.
    
Knutselpakketten:
Houd je van gemak dan zal een compleet knutselpakketje met alle benodigde materialen een goede uitkomst zijn.
 
Knutselmateriaal:
Heb je een zelf een superleuk idee dan kan je  een eigen pakketje helemaal naar wens samenstellen door een keuze te maken uit het ruime assortiment aan knutselmaterialen.
  
Thema kinderfeestjes:
Omdat veel kinderen het leuk vinden om hun kinderfeestje in een populair thema te vieren hebben we voor het gemak alle materialen ook op thema ingedeeld.
   
Over CreatiefPlezier.nl
Ik ben Ingrid Susijn, moeder van twee dochters en eigenaar van CreatiefPlezier.nl.
Als moeder heb ik ervaren hoe veel tijd en moeite het kostte om leuke, originele en kwalitatief goede knutselspullen aan te schaffen voor de kinderfeestjes van onze dochters. Daarom zag ik de mogelijkheid om een webshop te beginnen en hoop ik ouders een hoop geregel uit handen te nemen en kinderen veel knutselplezier te bezorgen op hun kinderfeestje. 
We hopen dat je kan vinden waar je naar op zoek bent en heb je nog tips of leuke ideeën ter verbetering van de website dan horen wij deze graag info@creatiefplezier.nl.
   
     
  

Contactmogelijkheden:

Ons Adres  Saturnushof 20
3951 EE Maarn
Telefoon +31 (0) 6 55 99 85 33
Alle dagen van 9:00 - 21:00 uur
Email info@creatiefplezier.nl
Wij zullen je zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 1 werkdag een reactie sturen.
 

Bankgegevens:

Triodosbank 198339356
IBAN NL58 TRIO 0198 3393 56
BIC TRIONL2U
KvK Utrecht 50593684
BTW-identificatienummer     NL001649823B38