Retouren

Wij doen ons best om je via onze website te informeren over onze producten d.m.v. goede foto's en vermelding van belangrijke kenmerken van deze artikelen. Mocht er desondanks een artikel niet aan je verwachting voldoen, dan is dit heel vervelend en mag deze altijd binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen geretourneerd worden. Om administratieve redenen kunnen artikelen helaas niet geruild worden.
 
Algemene retourregels:    
Je dient je retour binnen 14 dagen na ontvangst bij ons te melden via info@creatiefplezier.nl o.v.v. je naam en bestelnummer.
 
De artikelen mogen niet gebruikt, of beschadigd zijn en nog (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zitten. Indien het product beschadigd is,  kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.
 
Graag de pakbon (of een kopie hiervan) bij de artikelen in de doos stoppen. Zo hebben wij alle gegevens bij de hand voor een snelle afhandeling.
 
De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn en naar onderstaand adres verstuurd te worden. Let wel dat de verzendkosten van een retourzending voor eigen rekening zijn. Wij adviseren je wel het pakket met een track & trace code te versturen; wij zijn niet verantwoordelijk in het geval van verlies of schade. Dit kan bij een DHL Parcelshop of PostNL postkantoor. Bewaar het verzendbewijs goed. Het is niet mogelijk om een product onder rembours terug te sturen.
 

Adresgegevens:

CreatiefPlezier t.a.v. retouren
Saturnushof 20
3951 EE Maarn
Nederland.
Tel: 06 - 55 99 85 33
   
Na de verwerking van je retourzending ontvang je een credit nota en word je gehele aankoop inclusief de heen-verzendkosten (indien alle bestelde producten retour komen) binnen 2 á 3 werkdagen aan je teruggestort.