Alles uit voorraad leverbaar
9.5

Mozaïek

Wil je graag iets mozaïeken op je kinderfeestje? CreatiefPlezier heeft verschillende soorten mozaïek steentjesin vrolijke kleuren maar ook mozaïeklijm en voegmiddel. Alle mozaïek steentjes hebben een handig formaat voor kinderen en zijn al klaar voor gebruik. Zo kunnen ze gelijk beginnen met het beplakken van hun ondergrond.

 

Kunststof mozaïek steentjes zijn alleen voor binnenshuis. Verkrijgbaar in 5x5 mm en 10x10 mm speciaal voor het mozaïeken op glas. Het vastplakken kan eenvoudig met de Clear Multi Glue gel en invoegen is niet nodig.

 

Keramiek mozaïek steentjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en hebben verschillende vormen tussen de 1-2 cm. Zijn eenvoudig vast te plakken met mozaïeklijm (voor binnen) of houtlijm of de 3D Découpage siliconen lijm voor buiten. Voor het invoegen kun je ons voegmiddel van top kwaliteit of Foam Clay gebruiken.

 

Glas mozaïek steentjes zijn voor alle hobby en knutselwerkjes voor binnen en buitenshuis. Verkrijgbaar in het rond 8 mm, 1x1 cm en 2x2 cm en zijn eenvoudig vast te plakken met de lijm die ook bij Keramiek mozaïek steentjes gebruikt wordt.

 

Mozaïek stickers zijn voor alle knutselwerkjes binnenshuis. Verkrijgbaar als set van 5 vellen.

Mozaïek

per pagina
Toont 1 - 12 van de 52 items
Toont 1 - 12 van de 52 items