Alles uit voorraad leverbaar
9.7

Knutselen met textiel

Wil je graag kleuren, tekenen of schilderen op textiel? CreatiefPlezier heeft super leuke artikelen speciaal voor kinderen zoals katoenen tassen, petten, schorten en etuis maar ook textiel stiften, textiel verf, strass-lijm en textiel lijm. Kortom alles om lekker te knutselen met textiel. Neem voor inspiratie een kijkje bij onze knutsel ideeën.

Knutselen met textiel

Subcategorieën

  • Textielstiften en textielverf

    Ga creatief aan de slag met onze textielstiften of textielverf van hoogwaardige kwaliteit en versier tassen, etuis, petten of andere spullen van textiel. De textielstiften hebben mooie kleuren, zijn permanent en na het strijken (fixeren) kan het textiel op 40°C worden gewassen. Zo kun je nog heel lang genieten van je eigen creatie.

  • Textiel

    Vindt jij Textiel versieren ook zo leuk om te doen? Bij CreatiefPlezier vind je super leuke katoenen tassen, rugzakken, etui's,  petten en nog veel meer artikelen van textiel. Allemaal om in te kleuren en te versieren met textielstiften en textielverf. Ook aan eenhoorn, zeemeerminnen, prinsessen en piraten fans hebben we gedacht dus kijk maar snel! 

per pagina
Toont 1 - 12 van de 32 items
Toont 1 - 12 van de 32 items