Algemene voorwaarden

Prijzen

Prijzen als vermeld op de website van CreatiefPlezier kunnen zonder voorafgaand bericht worden gewijzigd. Prijzen staan pas vast op het moment dat de order is betaald.
  
 

Levering

CreatiefPlezier levert alleen onder vooruitbetaling. Dat kan door middel van bankoverschrijving of via iDEAL. Bestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur door ons zijn ontvangen en betaald zullen nog dezelfde dag worden verzonden. Overige bestellingen worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Doorgaans mag je de 2e dag na verzending je pakket verwachten. 
Factuurbedragen zijn inclusief BTW en verpakkings- en verzendkosten.
  
 

Retouren

Producten kunnen altijd zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, mits onbeschadigd, niet gebruikt en zover mogelijk nog in de originele verpakking. Indien het product beschadigd is, kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.
Je dient dit wel even aan ons te melden via info@creatiefplezier.nl o.v.v. je naam en bestelnummer. De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn en naar onderstaand adres verstuurd te worden. Let wel dat de verzendkosten van een retourzending voor eigen rekening zijn. Wij adviseren je wel het pakket met een track & trace code te versturen; wij zijn niet verantwoordelijk in het geval van verlies of schade. Dit kan bij een DHL Parcelshop of PostNL postkantoor. Bewaar het verzendbewijs goed. Het is niet mogelijk om een product onder rembours terug te sturen.
 
Na de verwerking van je retourzending ontvang je een credit nota en wordt de gehele aankoop inclusief de leveringskosten binnen 2 á 3 werkdagen aan je teruggestort.
  
 

Garantie

Aan onze producten is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks kan het gebeuren dat er iets mis gaat. Uiteraard zullen wij dat zo goed mogelijk voor je oplossen.
Wanneer bij ontvangst zichtbare beschadigingen aan de verpakking zijn, dien je dit te vermelden op de ontvangstbon van de bezorger. Dit dient als bewijs dat de beschadiging niet door jezelf is veroorzaakt. Het beste kan je de zending weigeren, in dat geval zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe zending.
Defecte, onbruikbare of beschadigde producten dienen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 dagen na ontvangst te worden gemeld bij CreatiefPlezier. Je kan dat doen via onze email: info@creatiefplezier.nl of via het contactformulier op de website. Vermeld daarbij:
- je naam
- je klantnummer en ordernummer als vermeld op de pakbon of factuur
- je email adres
- je telefoonnummer
- je aard van de klacht
Wij zullen dan contact met je opnemen en in overleg met jou bepalen hoe het probleem zal worden opgelost.
   
 

CreatiefPlezier

Is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 50593684
BTW nummer: NL137286673B01
 

Adresgegevens:

Saturnushof 20
3951 EE Maarn
Nederland.
Tel: 06 - 55 99 85 33