Verzenden & Bezorgen   

Verzending 

De verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. Dat kan door middel van bankoverschrijving of via iDEAL.
Bestellingen die op werkdagen, van maandag t/m vrijdag voor 12.00 uur door ons zijn ontvangen en betaald zullen nog dezelfde dag worden verzonden (m.u.v. zaterdag & zondag). Overige bestellingen worden de eerstvolgende werkdag verzonden. 
 
Nadat het pakket bij DHL eCommerce (was voorheen DHL Parcel) of PostNL is aangeboden komt er in je "Account" bij de "Geschiedenis en details van mijn Bestellingen" van de bestelling "Verzonden" te staan. Je ontvangt dan ook per e-mail een verzendbevestiging met een Track & Trace barcode/link van ons. Middels deze code ben je direct op de hoogte van de verzendstatus van de pakketzending.
 
 

Verzenden     

Alle bestellingen binnen Nederland worden door ons verzonden met DHL eCommerce.
Alle bestellingen naar België, Luxemburg en Duitsland worden door ons verzonden met DHL eCommerce of PostNL.
 
Verzendopties:
- Versturen naar je adres of naar een door jouw opgegeven afleveradres.
- Zelf op te halen in Maarn.
   

Verzendkosten binnen Nederland

Verzendkosten 2024
Helaas zijn de verzendkosten dit jaar gestegen vanwege de tariefsverhoging bij DHL in 2024. Omdat we de verzendkosten zo laag mogelijk willen houden berekenen we slechts een deel van deze extra kosten door.
 
Er wordt één bedrag in rekening gebracht, ongeacht de grootte en het gewicht van je bestelling.
Bij bestellingen tot een orderbedrag van 65,-- zijn de verzendkosten 5,45
Bij meer dan 65,00 is het verzenden GRATIS.
De verzendkosten zijn de totale kosten inclusief order-, verpakkings- en verzendkosten.
     

Verzendkosten naar het Buitenland

Internationaal
Er wordt één bedrag in rekening gebracht, ongeacht de grootte en het gewicht van je bestelling naar België en Duitsland.
Bij bestellingen tot een orderbedrag van 65,-- zijn de verzendkosten 11,95
Bij meer dan 65,--, zijn de verzenden 7,95.
De verzendkosten zijn de totale kosten inclusief order-, verpakkings- en verzendkosten.
 
Voor andere bestemmingen verzoeken we je contact op te nemen, zodat we een prijsopgave op maat kunnen doen.
 
Werkwijze: Standaard worden er 5,45 verzendkosten vermeld in je winkelmandje. Dit zijn de kosten voor het verzenden binnen Nederland. Zodra je bij je adresgegevens een ander land invoert zie je bij de verzendopties "Internationaal" verschijnen en wordt het verzendtarief aangepast.
 
Let op: Opdrachten buiten Nederland waar niet de juiste verzendwijze is geselecteerd en betaald worden niet uitgevoerd. Neem bij twijfel s.v.p. contact met ons op.     
 
 

Levering

Levering binnen Nederland

* DHL Parcel levert in principe de volgende dag (van dinsdag t/m zaterdag). Bestellingen naar de Waddeneilanden worden 1 á 2 werkdagen later bezorgd i.v.m. de boot-overtocht. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan vragen wij jouw begrip hiervoor.
 
Is je pakketje op zaterdag verzonden dan zal deze op dinsdag bij je afgeleverd worden (zie afleverschema hieronder). Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren.  
Het afleverschema is dan als volgt:
Besteld voor 12:00 op         Aflevering op
zondag dinsdag
maandag dinsdag
dinsdag woensdag
woensdag donderdag
donderdag vrijdag
vrijdag zaterdag
zaterdag dinsdag
 
Invloeden van buitenaf, zoals slecht weer, druk verkeer en calamiteiten kunnen het schema in de war brengen. 
DHL probeert je pakket aan te bieden. Wanneer je niet thuis bent probeert DHL of ze je pakketje bij de buren kunnen afleveren. Als de buren ook niet thuis zijn dan word je pakket de volgende werkdag bij een DHL ServicePoint dichtbij bezorgt. DHL houdt je hiervan op de hoogte in de App of via de mail. Via deze link track en trace kun je ook zien waar je pakket zich bevindt.
     

Levering naar het buitenland

Naar België, Luxemburg en Duitsland worden pakketten verzonden met DHL of PostNL.
Pakketten bezorgd met PostNL/DHL worden in de meeste gevallen binnen 1 - 2 werkdagen (van dinsdag t/m zaterdag) bij je afgeleverd. 
Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren. Invloeden van buitenaf, zoals slecht weer, druk verkeer en calamiteiten kunnen het schema in de war brengen.
   

Levertijden rond de feestdagen

Houdt er rondom de feestdagen rekening mee dat er vertragingen in de bezorging kunnen zijn. Als je er zeker van wilt zijn dat je pakket op tijd wordt afgeleverd, raden wij je aan de artikelen een aantal dagen eerder te bestellen.
   

Ophalen in Maarn

Je kan je bestelling altijd bij ons komen ophalen. Wel verzoeken wij je daarvoor vriendelijk een afspraak te maken. Dit kan via info@creatiefplezier.nl of op nummer 06-55998533.
In je bestelproces bij 'Verzendmethode' kies je voor "Zelf op te halen in Maarn". Deze optie krijg je vlak voor je gaat afrekenen. De standaard verzendkosten van 5,45 zullen dan weer in mindering gebracht worden.